Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Η ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

 Ο ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ...




Ο Δημητρης Καμπούρης άθελά του , "εν τη ρύμει του λόγου του " ειπε μια γεγάλη αλήθεια . την οποία αγνοεόι ο ελληνικός λαός αλλά και οι εκπρόσωποι του σαθρού πολιτικού μας συατήματος, οι οποίοι εχουν σημαία και στίγμα επιτυχίας των ηλίθιων πολιτικών επιλογών τους "ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ !!!!!!!!!!! ". 



Δηλαδή να απεμπλακούμε από τα Μνημόνια και το ΔΝΤ και να δανειζόμαστε εκδίδοντας ομόλογα τα οποία θα αγοράζουν τα ξένα funds και τα λοιπά κοράκια των διεθνων επενδυτικών οικών και των τραπεζών , οι συμμορίες  που εν συντομία ονομάζονται "αγορές".



Ομως η ανοησία είναι ότι σήμερα η Ελλαδα μεσα στα μνημόνια δανειζεται με επιτοκία 1% έως 1,5% και όταν "βγεί στις αγορές" θα δανείζεται με επιτόκια 6% και 7% ίσως και μεγαλύτερα αναλόγως των αξιολογήσεων της ελληνικής οικονομίας από τους εβραιομασονικούς επενδυτικούς οίκους. 



Όπως καταλαβαίνετε οι "πουλημένοι" πολιτικοί μας με τις οδηγίες του τραπεζικού ευρωιερατείου εχουν γ@μησει εδω και επτα χρόνια τον ελληνικό λαό και θα συνεχίσουν για πολύ να τον γ@μανε προκειμένου "να γλυτώσει" από τα Μνημόνια και να πέσει στα νύχια των τραπεζων και των αγορών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ