Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

" Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ" ΚΑΙ "Η ΝΥΜΦΗ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ"


    ΦΥΣΗΞΕ "Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΑΡΔΑΡΗΣ" 
ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΑΛΛΑ  ...


... Η "ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΥΜΑΘ"  ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ !!!!!!

Ενώ τα αργυρώνητα sites προεξέχοντος του γνωστού φερέφωνου του 2ου ορόφου, DOMINO NEWS έσπευσε να θριαμβολογεί με αναρτήσεις εξαιρώντας την διορατικότητα και την αποτελεσματικότητα της "ανυπαρτκης ΥΜΑΘ" ότι ταχαμου ταχαμου εξασφάλισε χορηγίες  και  χρήματα για τα πλοιαρια προκειμενου να "καθαρίσει" τον Θερμαϊκο. Αυτά μεσα στο Σαββατοκυριακο  (1 και 2/7) ενω την Τεταρτη 5/7 η Μαρουσκα κανονισε νεο επικοινωνιακό σόου με την περιβόητη σύσκεψη των φορεών της πόλης.Πεδίον δόξης λαμπρον, φωτογραφίσεις, παρατες, αμπελοφιλοσόφίες και ανουσιες δηλώσεις, βροχή αναρησεων και δημοσιευματων στα ΜΜΕ και το διαδικτυο για να πρεισυεί το ποπολο ποσο δραστηρία και περτυχημενη είναι μια ανυπαρκτη νοικοκυρούλα. Ελα όμως που "ο στρατηγός άνεμος" , ο Βσαρδαρης ανελαβε και καθαρισε από την Δευτέρα 3/7 στον Θερμαικό ... ενω η νοικουρούλα χαμπαρι δεν πηρε τι εγινε και ετοιμαζόταν για την σύσκεψη !!!!

Τελος όσο για τις χορηγίες που δηθεν εξασφαλίσε "η ωραία κοιμωμένη" προκειται για μια αποπειρα πραπλανησης και μια επικοινωνιακή απάτη , δίοτι χορηγία προς το ΥΜΑΘ δεν υπήρξε απλώς ο Σαββιδης εβαλε το χερι στην τσέπη για παρτυ του μιας και η μόλυνση επληξε και το ξενοδοχείο του το MACEDONIA PALACE. 
 

Ενώ oι εκπρόσωποι του βουκολισμού στον Μπυθουλα του Σερραϊσταν, οι διαχειριστές του DOMINO NEWS προλαβαν και κασταπιαν - κατεβασαν αμεσα τις εμετικές θριαμβολογικες αναρτησεις υπερ της ανύπαρκτης νοικκυρούλας προκειμενου να γλυτώσουν τον διασυρμό μετα τον ορυμαγδο των αναρτήσεων στο διαδικτυο και τον τυπο για τον στρατηγό ανεμο Βαρδαρη :
www.balladoros.com/nea.php?news=12216


www.kallikrateia.gr/.../3419-o-αέρας-καθάρισε-τον-θερμαϊκό-και-τώρα-η-υμαθ-συγκ...
www.iefimerida.gr/.../oyte-ihnos-fytoplagkton-ston-thermaiko-voithise-o-vardaris-eik...

www.newsbeast.gr/greece/arthro/2754407/katharise-apo-to-fitoplagkton-o-thermaikos
www.voria.gr/article/thessaloniki-exafanistike-to-fitoplagkton-apo-ton-thermaiko
https://makthes.gr › Κοινωνία › Φύσηξε ο Βαρδάρης, καθάρισε ο Θερμαϊκός

www.typosthes.gr/gr/topika/article/.../o-tsipras-se-taxidi--astrapi-simera-sti-thessalonik...
www.inewsgr.com/.../oute-ichnos-fytoplagkton-ston-thermaiko--voithise-o-vardaris-e...
www.press4u.gr/ellada/koinonia/ο-βαρδάρης-καθάρισε-το-θερμαϊκό-από-το/


9 σχόλια:

  1. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
    http://gr-insider.blogspot.gr/2017/07/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το ακριβές:
    Είχε οριστεί σύσκεψη των φορέων στο ΥΜΑΘ, είχε πολυδιαφημιστει, ανεβλήθη (ένεκα ξενάγησης) και έκτοτε η 'βελονα' της ενημέρωσης κόλλησε στην αναβολή της 'ευρεία' συσκεψης!!!
    Ο μόνος που είδε 'κατοπιν ενεργειων' ήταν ο 'για έναν Επαμεινωντα' επιδιδόμενος στην πρακτική της "αμφί" προλιφερακιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να ναι ο σωκρατης Φάμελλος εχει δυο δράμια μυαλό γνωρίζει και το θεμα. Όσο για τη θεία που κανει την υπουργό γελά μαζι της όλη η πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΡΑΡΓΑΡΑ ΠΟΥ ΔΘΗΘΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΨΟΥΡΗΣ:
    ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΛΑΙΛΙΑ , ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ-ΜΑΝΑΤΖΑΡΣΙΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ, ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΑΚΙΑ, ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ, ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΑΣΝΕΡΡΑΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟΝ ...........ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ??.
    [ΗΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΩ MH MΑΣ ΠΕΙΣ ΚΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, 1 ΒΑΘΜΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΕΒΓΑΖΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ:

      ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΨΟΥΡΗΣ: ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΛΑΙΛΙΑ , ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ-ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΣΜΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΚΛΑ, ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΑΚΙΑ, ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ, ΤΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟΝ ...........ΕΘΝΙΚΟ ΓΑΖΩΡΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ??.
      ΠΗΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ?????????

      Διαγραφή
  5. Αν αναφέρεσαι στην 'κυρουλα', όπως την αποκαλεί ο promoter, ένα θα σου πω: Τις προαλλες έστειλε τον 'γαμψομυτη' να της κλείσει τραπέζι (κατάντια!!!) σ ένα ουζερι αλλά ήταν γεμάτο κοσμο που δεν της κάνανε την χαρη να παραχωρήσουν τα τραπέζια τους... Και ξελαρυγκιζονταν ο Μ.Σ. "μα είναι για την Υπουργό" και γελούσαν μαζί της και με την φιλιππινεζα της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήθεια είναι ιακχε οτι θα πας στην ..κατασκήνωση ..των ΑΜΕΑ...για ένα μήνα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ιακχε, ευτυχώς που αναβλήθηκε η 'ευρεία' σύσκεψη... και δεν ξεφτιλιστηκε διότι όχι μόνο δεν ξερει τα ονόματα και τις ιδιοτητες των συμμετεχόντων αλλά και όταν της τα γράφουνε οι δικοί της (αχ ρε Λουκά...) δεν μπορεί να τα πει σωστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EΛΑΦΙΝΑ ΤΟΥ ΜΠΕΛΛΕΣ ΣΚΑΕΙ ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ...
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ