Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΙΔΗ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ , 
ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΟΥΤΣΟΙ !!! 

 ΓΙΑ 3.500 € ΥΠΟΒΙΖΑΖΕΤΑΙ 
Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ !!!!

Για ποιον λόγο δεν κατατέθηκε έφεση:
«Είχαμε πει ότι είναι εύκολο να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση, γιατί το ζήτημα δεν ήταν πολυσύνθετο. Είχαμε πει στην συνέντευξη τύπου πως μέχρι τις 15 Ιουλίου δίνουμε περιθώριο σε κάποιον που θέλει να αποκτήσει τον Πανσερραϊκό για να έρθει και να τα βρούμε. Υπήρχαν δύο άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν. Ένας Αθηναίος επιχειρηματίας που δεν θέλει να βγει το όνομα του και αποσύρθηκε πριν μία εβδομάδα και ο κύριος Καραντινίδης. Σοβαρό ενδιαφέρον δεν υπήρχε από κανέναν. Γιατί δηλαδή να καταθέσω ένα παράβολο όταν σε λίγες ημέρες μπορεί να μην είμαστε στην ομάδα. Είπα στον κύριο Καραντινίδη να καταθέσει αυτός το παράβολο και να πάρουν παράταση οι συζητήσεις μέχρι τον Αύγουστο που υπάρχει προθεσμία για την συμμετοχή, μου είπε ότι θα το κάνει και όταν μιλήσαμε την Δευτέρα δεν το έκανε. 
Δεν ήταν πρόβλημα τα λεφτά, τα 3.500 ευρώ. Δεν θα ήταν κοροϊδία να καταθέσουμε το παράβολο και σε 10 ημέρες να σας πω ότι η ομάδα θα είναι στην Γ΄ Εθνική. Ο χρόνος έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος».

Για το παράβολο:

 «Ο κ. Ανδρέου επικοινώνησε με τον κύριο Καραντινίδη ο οποίος και τον ενημέρωσε πως μίλησε με την ΕΠΟ και υπάρχει δυνατότητα να καταθέσει σήμερα το παράβολο, κάτι που θα ήθελε να κάνει. Για να θέλει να κάνει ο Γιάννης Καραντινίδης αυτή την κίνηση με το παράβολο σημαίνει ότι θέλει την ομάδα».

3 σχόλια:

  1. Ρέ θάφτη ρε Νεκροθάφτη ρε πατόφιαρο ρε Τυμβωρύχε ρε γραφειο κηδειών ....ΙΑΚΧΕ ...άσε και κανέναν ήσυχο ...όλους τους λοιδωρείς ....δεν χόρτασες μαλακίες ?...μαλάκα αμα πεθάνεις ...γα'ι'δουράγκαθα θα στείλουν ολοι αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα ναι....σωθηκε η ομαδα..με τον γιαννακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος μπορει να θελει....λεφτα ομως απο που??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ