Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΕΙΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ !!!!!



δεν είχαν ιδέα! Ο δράστης συνελήφθη από την Ασφάλεια, που εξιχνίασε την κομπίνα. Ολα ξεκίνησαν όταν άτομα τα οποία άνηκαν στον πολιτιστικό σύλλογο πήγαν στη συναυλία, η οποία δήθεν διοργανώθηκε για καλό σκοπό και διαπίστωσαν ότι… τη διοργανώνουν τα ίδια, χωρίς να το ξέρουν! Τα μέλη του συλλόγου έμειναν άναυδα και αποφάσισαν να ενημερώσουν για το συμβάν τις αστυνομικές Αρχές, οι οποίες άρχισαν να το διερευνούν και έφτασαν στον χώρο όπου γινόταν η εκδήλωση. 

Στον χώρο του αμφιθεάτρου στις Σέρρες εντόπισαν τον 55χρονο ο οποίος διοργάνωσε τη συναυλία με τη συμμετοχή του πασίγνωστου τραγουδιστή Ζαφείρη Μελά, ενώ στα εισιτήρια εισόδου αναγραφόταν παραπλανητικά ως διοργανωτής ο πολιτιστικός σύλλογος, που κατήγγειλε στις Αρχές ότι δεν είχε καμία σχέση με τη συναυλία! 

Από το σημείο πώλησης των εισιτηρίων κατασχέθηκαν δύο μπλοκ και το χρηματικό ποσό των 931 ευρώ, που προερχόταν από τις πωλήσεις που είχαν γίνει ως εκείνη τη στιγμή. Ο δράστης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός καλλιτέχνης έμεινε έκπληκτος όταν άκουσε την κομπίνα που είχε στήσει ο διοργανωτής της «φιλανθρωπικής» συναυλίας, στην οποία είχε προσκληθεί και μάλιστα είχε δεχτεί να τραγουδήσει… αφιλοκερδώς! 

Πάντως, άνθρωπος του περιβάλλοντος του 55χρονου φερόμενου ως δράστη της υπόθεσης διέψευσε το περιστατικό με καταγγελία του σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

«Αρχικά, εκπρόσωπος του πολιτιστικού συλλόγου έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και την ημέρα της συναυλίας και, ενώ αναμενόταν να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία θεώρησης των εισιτηρίων, τα στελέχη του αθέτησαν την υπόσχεσή τους προς τον 55χρονο» κατήγγειλε, θέλοντας να διατηρήσει την ανωνυμία του. 

Πηγή: espressonews.gr

4 σχόλια:

  1. 60 ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το λαμογιο γνωστο αλλα βουβα ε?
    ας γραψει κανας χριστιανος του λαμογιου τ ονομα να μαθουμε κ μεις ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαμώ την καλοσύνη μου είπα στον εαυτό μου!!!!!!!..ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ -άσμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέχρι και ο λογιστής της ΚΕΔΗΣ είναι μπλεγμενος...ψάξτε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ