Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1964 , ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ;



ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ H  ΠΑΕ,  ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ O ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΜΕ 90%

 

ΚΑΙ Ο ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ ΘΕΑΤΗΣ
ΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ 



Στην ΕΡΤ Σερρών και στον Βασίλη Αναστασιάδη μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Χρήστος Κοράκης.

Ο οποίος μέσα σε όλα όσα είπε εμείς θα ξεχωρίσουμε οτι η περίφημη μεταβίβαση του 90% των μετοχών στον κ Νικόλτσιο ήταν στα λόγια. Μάλιστα αιτιολογώντας τον λόγο που δεν έγινε η μεταβίβαση ο κ Κοράκης είπε " Ο λόγος που σταματάει η μεταβίβαση των μετοχών προς τον κ.Νικόλτσιο είναι επειδή είμαστε σε ανοιχτές συζητήσεις με τους επενδυτές και δεν υπάρχει λόγος να γίνεται διπλή διαδικασία αν δοθούν τελικά οι μετοχές». 

Βέβαια το για να γίνει η μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών μιας ανώνυμης εταιρείας απαιτείται μια χρονοβόρα διαδικασία στην οποία πρέπει να γνωστοποιηθεί η επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου 1. Ορισμός τιμήματος αγοράς των μετοχών 2. Πόθεν έσχες του αγοραστή και πολλά άλλα τα οποία πρέπει να τύχουν της έγκρισης των αρμοδίων οργάνων 

Μάλλον εδώ στο Σερραιστάν όλα αυτά είναι λεπτομέρειες. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που η σημερινή διοίκηση μετά τον Δεκέμβριο του 2016 αυτοδιαψεύδεται.

             
   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΠΑ , ΜΑΝΤΑΜ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ