Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ... ΜΕ ΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ 
ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ ...
 

Με ευρύτατη πλειοψηφία αλλά δίχως τη στήριξη της ΝΔ που διχάζεται εσωτερικά για το θέμα και εν μέσω αντιρρήσεων του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, υπερψηφίστηκε επί της αρχής στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν τα δύο κυβερνητικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, και η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι. Από πλευράς των ΑΝΕΛ, πάντως, ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί προσωπικά και προανήγγειλε ότι δεν προτίθεται να ψηφίσει. «Δεν αντιτίθεμαι στο δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού αλλά μέχρι το σημείο της πλήρους νομικής αναγνώρισης μεσολαβεί ένας ωκεανός» τόνισε και υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο προκαλεί ψυχολογικό σοκ και έρχεται σε αντίθεση με το σύνολο της κοινής γνώμης.


«Ως βουλευτής εκφράζω την ανησυχία μου και δηλώνω τη διαφωνία μου με όσα προτείνονται» είπε και υποστήριξε ότι θα υπάρξουν μακροπρόθεσμες κοινωνικές συνέπειες. Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι υπάρχει κίνδυνος να αλωθεί το «άβατο του αγίου Όρους» και ο «αθλητισμός». Ζήτησε μάλιστα να απαγορευτεί με ρητή διάταξη ο γάμος και η υιοθεσία στα άτομα που έχουν προβεί σε διόρθωση φύλου.

Η ΝΔ επιφυλάχθηκε για την ολομέλεια αν και ο εισηγητής της Κώστας Καραγκούνης είχε δηλώσει αρχικά ότι το κόμμα του βλέπει θετικά το νομοσχέδιο. Στο εσωτερικό της ΝΔ υπάρχουν πάντως πολλές διαφωνίες για το θέμα τόσο δημοσίως όσο και παρασκηνιακά. Επιφύλαξη εξέφρασε και η Ένωση Κεντρώων. Το νομοσχέδιο καταψήφισαν στην επιτροπή το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή.

3 σχόλια:

  1. Φαντασου...τον ...Συτονιστη ...ν'αλλαξει ..φυλο ..και να γινει ..συντονηστρια.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι μας λες ρε Ιακχε ...οτι ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ...εκανε αιτηση..αλλαγης ..φυλου...???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ