Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΠΟΙΟΣ " ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΥΤΙ" ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ ;;;;

ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΝ ΑΥΤΗΝ ....



 Mετά την ανάρτησή μου :

o iakxos: ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΟΥΦΟΤΟΛΗ ΣΤΗΝ Ν.Δ.:       ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ DEAL, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ Φ.Ε.Κ. Στην  "αγκαλιά της Ξυνής" ο επί εικοσαετία  μέντορας της ΥΜΑΘ ...    Συνέβ...

... "τα Μπουρσούκια" αντέδρασαν άμεσα και αναρτησαν την ανωτερω φωτογραφία με κολακευτικά σχόλια για την "κΊνηση-ματ" της Ξυνής (που αιφνηδίασε τους  εσωκομματικούς της αντιπάλους αλλά και την  πελαγοδρομούσα "θεούσα" του ΥΜΑΘ) και για τον Νίκο Κουφοτόλη με την επισήμανση ότι ενδεχομένως η πολιτική του ευφυία αλλάξει τους συσχετισμούς στο γαλάζιο στρατόπεδο. Με δεδομένο τον "ακύρηχτο πόλεμο" στο εσωτερικό της ΝΔ για τον έλεγχο του κόμματος , η ανάρτηση ενοχλήσε σφόδρα "τα αφεντικά" της μεγάλης των τσάτσων φυλής  και η εντολή δόθηκε "ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΝ ΑΥΤΗΝ ..."

Η ανάρτηση φυσικά άμεσα εν ριπή οφθαλμού εξαφανίστηκε από το ιστολόγιο των "ΔΟΒΗΤΩΝ" , γεγονός που δείχνει πανικό στην απέναντι όχθη

3 σχόλια:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ