Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΓΑΤΑ Ο ΑΜΙΡ !!!! ΑΠΑΤΗ Η ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

   ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
     ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕ Η ΥΠΕΡΒΟΛΗ ... 
 








Να σημειωθεί πως ο πατέρας της οικογένειας, διαμένει στην Γερμανία, και η οικογένεια του θέλει να φτάσει εκεί, με ενδιάμεσο σταθμό την Ελλάδα ! Η Γερμανία έχει πάψει να δέχεται άλλους μετανάστες, και προκειμένου να προσπεραστεί αυτό το εμπόδιο, έστησαν την μηχανή της «ρατσιστικής επίθεσης» εναντίον τους , ώστε να πάρουν τάχιστα τα απαιτούμενα διαβατήρια για Γερμανία ! Να περιμένουμε λοιπόν κι άλλες τέτοιου τύπου «ρατσιστικές επιθέσεις» το επόμενο διάστημα !


Οποιος θέλει να βρει τους εμπνευστές αυτής της ΕΞΑΠΆΤΗΣΗΣ ας αναζητήσει την ΜΚΟ πίσω από αυτό το στημένο επεισόδιο !


Η ΜΚΟ που τους έχει αναλάβει, πετυχαίνει ταυτόχρονα πολλούς στόχους, 1. να σπάσει τον αποκλεισμό των ευρωπαικών συνόρων εκμεταλευόμενη το ελληνικό παραθυράκι του Νόμου, 2 να συνεχίσει να μεταφέρει αλλοδαπούς με το αζημίωτο, και 3 να στοχοποιήσει τους έλληνες ως ρατσιστες !Ετσι δικαιολογείται και η τρελλή χαρά της μάνας του Αμίρ στο βίντεο , αφού γνωρίζει πως με αυτά τα ψέμματα που της ζήτησαν να πει, μπορεί τάχιστα να πάρουν Διαβατήρια και να πάνε Γερμανία !


Φυσικά ο Αλέξης , ο Μουζάλας κι η παρέα τους, θεώρησαν πως τους δόθηκε μια καλή ευκαιρία να δυσφημίσουν τον ελληνικό λαό, και να παρουσιαστούν ως «ανθρωπιστές» αλλά το αποτέλεσμα γι αυτούς όλους, πέρα απο τεράστιο φιάσκο, γίνεται μπουμεραγκ και αποδεικτικό ακραίου ανθελληνισμού !


Νομίζω πως τα στοιχεία είναι επαρκή ώστε να επέμβει πλέον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!


Δεν μπορεί να διασύρεται μια όλόκληρη χώρα κι ο Ελληνικός λαός , διεθνώς ως ρατσιστές, επειδή κάποιοι έτσι θέλουν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ