Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ"

     ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΩΝ "ΑΤΙΜΕΛΗΤΩΝ"




Η  παράταξη «ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ» που φιλοδοξεί να βγάλει απο το τέλμα την  Σερραϊκή Οικονομία και υπόσχεται ένα "ισχυρό, ανανεωμένο και αναβαθμισμένο" Επιμελητήριο, υπέβαλε ένσταση...


υπέβαλε ένσταση στην Εκλογική Επιτροπή και ζητούσε να ακυρωθεί η συμμετοχή των  μελών του Επιμελητηρίου που συμπεριελήφθησαν στους εκλογικούς καταλόγους μετά τους διακανονισμούς των οικονομικών τους υποχρεώσεων την 10 Οκτωβρίου 2017 ( η συναδελφική αλληλεγγύη ξεχείλησε). Ο λόγος ότι από τις 360 περίπου συμμετοχές μόνο οι 105 ήταν μετά βεβαιότητας οι εν δυνάμει ψηφοφόροι των  «ΕΠΙΜΕΛΩΝ» Παρά τις παρεναίσεις του Χρήστου Μέγκλα να αποσυρθεί η ένσταση προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους που εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετέχουν οι «ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ» αρνήθηκαν πεισματικά και επεμεναν στην εκδίκαση της ένστασης.


Και η ένσταση εκδικάστηκε.  Και … «τους ήρθαν τα μαντάτα, μαχαριά παναθεμάτα»

Η απόφαση έκανε δεκτή την ένσταση και αποβλήθηκαν των εκλογών οι 105 εκλέκτορες που επροκειτο να υποστηρίζουν τους «ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ» και τρεις μόνο από τους υπόλοιπους

«Εβαλαν τα χεράκια τους και βγαλαν τα ματάκια τους» οι οραματιστές και επίδοξοι αναμορφωτές του Επιμελητηρίου των Σερρών.

Οπως καταλάβατε λεβεντόπαιδα οι εκλογές δεν κερδίζονται με σουρτα φερτα στα βουλευτικά γραφεία , στις μητροπόλεις και τα δημαρχεία, κυρίως δε με μπουρδολογίες στο facebook και στα διάφορα αργυρώνητα sites.

Tώρα  καλή ανάρωση ... περαστικά σας και μη χειρότερα

Υ.Γ. 1  - Οι 105 που αποβλήθηκαν υπέβαλαν τις αιτήσεις του διακανοσμού των οικονομικών τους οφειλών ομαδικά και  τις κατεθεσε στο Επιμελητήριο εκπρόσωπος του συνδυασμού "ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ" !!!!!! ( καρφώθηκαν με την μια δηλαδη , τι θα ψήφιζαν)

Υ.Γ. 2 -  Η κατάσταση μπορεί να είναι ακόμη χειρότερη εάν μέσα στους διακανονισμούς των 105 "ΕΠΙΜΕΛΩΝ" εκλεκτόρων  υπήρχαν και υποψήφιοι του συνδυασμού.

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ..ΤΟΥ ..ΟΥΓΚΩ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ !!!!!!!......οι αθλιοι των ανελ ..και τα ..υποπαραγογα τους...θλιβεροί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα περιστέρια στην πλατεία ...κουτσουλάνε ....τους ανωτέρω στην ..φωτό ..τους έχουν ..χεσμένους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ