Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

H ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ 
ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!!


"Τώρα θα μου πείτε πολλοί θα διαβάσουν λίγοι θα καταλάβουν", αλλά τι να γίνει αυτό είναι νομοτέλεια στην ζωή ...



H Mαρέβα Μητσοτάκη είναι μια  πολίτης ευρωπαικού υποτίθεται κράτους , επιχειρηματίας και εχει δικαίωμα να επιχειρεί με οποιον τρόπο αυτή επιλέξει, σε όποι κρατος ή αλλο σημείο του πλανήτη επιλέξει  όπως ολοι οι Ευρωπαίοι πολίτες και φυσικά να  συμμορφώνεται με τους νόμους  του κράτους που εδρεύουν οι επιχειρήσεις της και να πληρώνει τους φόρους που της αναλογούν με το εκαστοτε ισχύουν φορολογικό καθεστώς . 10% ο φόρος των επιχειρήσεων στην Ρουμανία 10% υποχρεούται να πληρώνει, 12% ο φορος των επιχειρήσεων στην Κύπρο 12% υποχρεούται να πληρώνει, 5% ο φόρος των επιχειρήσεων στα Νησιά Κεϋμαν,  5% υποχρεούται να πληρώνει.

Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να  υπορεώνει την κάθε Μαρέβα να εχει την έδρα των επιχειρήσεων στην Ελλαδα των Συριζαίων για να πληρώνει στον Τσακαλώτο  και τον Καρούμπαλο το 80% των ειδοδημάτων της σε φόρους και  ασφαλιστικές εισφορές.

Για να επαίρωνται ότι βγαζουν οι Τσιπροκσμμένοιι υπερπλεονάσματα και να τα σκορπάνε με περηφάνια  ασκώντας δήθεν Κοινωνική Πολιτική στους Ελληνες που οι ίδιο φωτοχοποίησαν ; Για να μοιράζει η Θεανώ γεμιστά και πίτες ; Για να νοικιάζει  ο Μουζάλας  διαμερίσματα να διαμένουν οι λαθροισλαμοπίθηκοι, ενώ ο Στουρνάρας βηαζει στο σφυρί τις πρώτες κατοικίες των Ελλήνων; Για να πληρώνεται ο Καρανίκας σαν ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού με 4-5 χιλιάρικα τον μήνα και να γράφει μπούρδες και ασυναρτησίες στο facebook ή για να παριστάνει τον ειδικό συνεργάτη του ΥΜΑΘ ο άεργος κανακάρης  της Μαρούσκας , της «Νύμφης του Θερμαϊκού» σύμφωνα  με το γνωστό  σερραϊκό site Dominonews.

Όχι μόνο είναι νομικό λοιπόν να έχεις offshore εταιρεία σε φορολογικούς παραδείσους αλλά εάν σέβεσαι στοιχειωδώς τον εαυτό σου και τα παιδιά σου έχεις υποχρέωση να το κάνεις. Να βρίσκεις νόμιμους τρόπους για να αποφεύγεις την πληρωμή φόρων σε ένα αδηφάγο κράτος κατσαπλιάδων

Διότι πατριώτη, άλλο πράγμα είναι το να αποφεύγεις να πληρώνεις τους  ληστρικούς φόρους  των Συριζοανέλ στην Ελλάδα και αλλο πραγμα να μην πληρώνεις σκοπίμως τους νόμιμους φόρους που σου αναλογούν  και να λειτουργείς σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

«Άλλο να φταίς κι άλλο κεφτές», όπως  έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη.


'Οσο δε για τον αρχιερέα του ψεύδους , τον τυχοδιώκτη αρχιπλύστη του μαύρου χρήματος , θα τα πούμε σε επόμενη ανάρτηση ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ